Kattefeesten 2022

Kattefeesten vinden dit jaar plaats in Broekpark

De Kattefeesten zullen dit jaar plaatsvinden in het Broekpark van Welle, op zaterdag 23 april en zondag 24 april.

De vierde Kattefeesten staan al in de startblokken, zo laat de organisatie van vzw Bij de Rie van op de Kat weten. De eerste Kattefeesten, in 2017, vonden plaats in de Kattestraat. Nadien verhuisden ze naar de Wildebeekstraat, aan Potje Kaat. Tijdens de vorige editie, in 2019, droomden de organisatoren al over een uitbreiding en een nieuwe locatie. Dat wordt dus het Broekpark. De feesten zullen plaatsvinden in een feesttent en in de lokalen van Jeugd Welle (Pingie, KSA en Chiro).

De optredens worden ook verspreid over twee dagen. Op zaterdag 23 april is er kinderanimatie en een rock festival (met Hedwig & Karel uit The Voice Senior, The Pledge en Dust) en op zondag is er een country festival (met Matt Carson, Lucky Jordan, Line Dance en Dixie). Er zullen ook verschillende foodtrucks en markt- en kermiskramen opgesteld staan. Zaterdag is de toegang gratis, op zondag betaal je 5 euro (gratis voor kinderen). Meer info via www.derievanopdekat.be. © Claudia Van Den Houte

https://www.hln.be/denderleeuw/kattefeesten-vinden-dit-jaar-plaats-in-broekpark~a826bf2b/