G-Riezeltocht 2019

Aan alle deelnemers van de G-Riezeltocht 2019 een dikke merci 👍 , maar vooral dank aan alle meewerkende verenigingen en Sympathisanten …zonder jullie geen Griezeltocht ❤ . 2019 was een top editie . Dankzij de meer dan 1500 inschrijvingen kunnen we volgend jaar nog meer kwaliteit bieden . Alle inkomsten van editie 2019 worden opnieuw geïnvesteerd in de Griezeltocht van 2020 .! See you 31 oktober 2020 .

1.558 mensen griezelen en huiveren tijdens Griezeltocht door Welle

De tweede editie van de ‘G-Riezeltocht’ in Welle was een succes. De wandeling op Halloween liep door straten en smalle wegeltjes in Welle, met griezels en adrenalineshots op de meest afgelegen en onverwachte plaatsen. Claudia Van den Houte

In totaal namen er 1.558 mensen deel aan de Griezeltocht door Welle, met startplaats aan het Broekpark. “We zijn zeer tevreden. We halen bijna 500 bezoekers meer dan vorig jaar. De opbrengst gaat naar de volgende Griezeltocht, dus die wordt nóg beter”, aldus organisator Rino Van Vaerenbergh van vzw De Rie van op de Kat. De vzw sloeg voor de organisatie van de Griezeltocht de handen in elkaar met tal van andere verenigingen uit Welle. Onderweg waren er op verschillende plaatsen versnaperingen en een drankje. Achteraf was er nog een Griezelfuif op de oude locatie van JC Pingie in de Hertstraat.
© Claudia Van den Houte

https://www.hln.be/denderleeuw/1-558-mensen-griezelen-en-huiveren-tijdens-griezeltocht-door-welle~aa29a70f