Kattefeesten 2019

Kattenfeesten lokken heel wat volk naar Wildebeekstraat en worden volgend jaar wellicht uitgebreid

De Kattefeesten hebben zaterdag heel wat volk naar het domein van Potje Kaat in de Wildebeekstraat gelokt.

Creep ~ Enkele leuke fragmenten van afgelopen weekend op de Kattefeesten. Denderleeuw, you guys rock!

De vzw De Rie van op de Kat had opnieuw gezorgd voor gratis optredens van onder meer Danny Fabry, 10 Cats Down, Croony Rockers, Ben en Elleyana. Coverband Creep mocht afsluiten. Er was ook pannenkoekenslag ten voordele van Samana Denderleeuw — de vroegere CM Ziekenzorg. Die bracht 2.500 euro op. Organisatoren Rino Van Vaerenbergh en Nancy Hertveldt van vzw De Rie van op de Kat waren tevreden over deze editie: “Voor volgend jaar plannen we zelfs een uitbreiding. Dan zouden de Kattenfeesten twee dagen, zaterdag én zondag, plaatsvinden. We hebben ook al een nieuwe locatie in gedachten: het Broekpark. We zijn van plan om er een echte Vlaamse kermis van te maken”, aldus Nancy.
© Claudia Van den Houte

https://www.hln.be/denderleeuw/kattenfeesten-lokken-heel-wat-volk-naar-wildebeekstraat-en-worden-volgend-jaar-wellicht-uitgebreid~ae55329f/